DOSTAVA

 

Kar ni možno dodati v košarico trenutno ni na voljo.

Vaše blago želimo dostaviti čim prej. Večino prejetih naročil do 12.00 ure skušamo odpremiti še isti dan, razen med vikendi in prazniki. Običajno je blago dostavljeno že naslednji dan, največ pa tri dni po prejemu naročila. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

 

 

Stroški dostave so odvisni od teže kupljenih artiklov in načina plačila.

Stroške dostave lahko preverite tako, da izbrane artikle dodate v košarico ter izberete način plačila.

 

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo dostaviti, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje.

 

V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam bo poštni uslužbenec pustil obvestilo in poskušal s ponovno dostavo isti ali naslednji dan. Za lažje izogibanje morebitnim problemov pri dostavi, je vaša telefonska številka zelo pomembna, saj vas bo lahko poštni uslužbenec pred dostavo poklical in se tako prepričal ali ste doma.

 

V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, Vas prosimo, da od poštnega uslužbenca zahtevate sestavo zapisnika o poškodovani pošiljki. Reklamacije izdelkov poškodovanih med dostavo,upoštevamo le v roku 6 dni po prevzemu pošiljke. Kasnejših reklamacij žal ne bomo mogli upoštevati. Le tako Vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

 

 

 

Ste trgovec in želite prejeti predračun?

Odkrijte ugodne cene, rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja optimalnih spletnih storitev, pošiljanja oglaševana in storitev vezanih na vaše želje. Če želite izvedeti več glede piškotkov ali kako jih odjaviti, kliknite na nastavitve piškotkov . V kolikor po prikazu obvestila ne boste izbrali želene nastavitve piškotkov in boste zgolj nadaljevali z ogledom strani, bomo smatrali, da se z uporabo piškotkov strinjate.