PLAČILA

Omogočamo naslednje načine plačevanja:

  • Z nakazilom na račun podjetja VICTURA d.o.o. 

IBAN: (SI56) 0475-0000-1690-567    

SWIFT: KBMASI2X (pri Novi KBM)   

V primeru plačila z BANČNIM NAKAZILOM, bo izdelek odpremljen, ko bo denar nakazan na transakcijskem računu. Vse potrebne podatke za plačilo preko bančnega nakazila boste prejeli ob zaključku naročila.

  • S plačilno kartico 
    Izbirate lahko med Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro in Activa. Zaradi zagotavljanja najvišje stopnje plačilne varnosti se nadzira pristnost opravljenih transakcij. V primeru suma zlorabe je vsaka takšna transakcija brez predhodnega obvestila predana pristojnim organom za preprečevanje zlorab. Nakup v spletni trgovini MegaFitness je popolnoma varen. Za to je poskrbljeno z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 256-bitnim kodirnim ključem. Vaših podatkov v primeru plačila z plačilno kartico zaradi varnostnih razlogov ne shranjujemo v našo bazo. Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo.
  • S paypal-om PayPal je najstarejši in najpopularnejši plačilni sistem, ki za prenos denarja uporablja email. Po celem svetu ima sistem preko 100 milijonov uporabnikov, sedaj pa je možna prijava tudi v Sloveniji. Prijava v sistem je izredno preprosta in hitra, poleg možnosti plačila naročil pri nas, pa boste tako lahko plačevali tudi pri tujih ponudnikih kot je npr. Ebay. Registracija uporabnika je brezplačna. Več nformacijhttp://www.paypal.com .

 Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna storitev odkupnine po svojem veljavnem ceniku.

 

 

 

Ste trgovec in želite prejeti predračun?

Odkrijte ugodne cene, rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja optimalnih spletnih storitev, pošiljanja oglaševana in storitev vezanih na vaše želje. Če želite izvedeti več glede piškotkov ali kako jih odjaviti, kliknite na nastavitve piškotkov . V kolikor po prikazu obvestila ne boste izbrali želene nastavitve piškotkov in boste zgolj nadaljevali z ogledom strani, bomo smatrali, da se z uporabo piškotkov strinjate.