VARNOST IN ZASEBNOST

VICTURA d.o.o. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani teče v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino. Varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

 

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani megashoppin.eu in b-mimic.com, v celoti ostali v lasti podjetja VICTURA d.o.o., in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

VARNO SPLETNO NAKUPOVANJE

Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov med vašim računalnikom in spletnim centrom megashopping.eu in b-mimic.com, poteka preko varne šifrirane povezave oziroma protokola SSL (Secure Sockets Layer). Varnost protokola zagotavlja podjetje VeriSign.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Zbrani podatki se zbirajo, uporabljajo in obdelujejo izključno za marketinške namene, namene obveščanja, pošiljanja reklamnega materiala ter tržnih raziskav.

 

Zbiranje osebnih podatkov

VICTURA d.o.o., zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročilu na e-novice in ostale e-publikacije. Osebni podatki, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov.

 

Varovanje osebnih podatkov Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja VICTURA d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189). Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju VICTURA d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Navedene podatke lahko podjetje VICTURA d.o.o., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Obdelava podatkov:
Upravljavec obdelave podatkov je VICTURA d.o.o., s sedežem v Novi Gorici, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica, Slovenija.

Ste trgovec in želite prejeti predračun?

Odkrijte ugodne cene, rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja optimalnih spletnih storitev, pošiljanja oglaševana in storitev vezanih na vaše želje. Če želite izvedeti več glede piškotkov ali kako jih odjaviti, kliknite na nastavitve piškotkov . V kolikor po prikazu obvestila ne boste izbrali želene nastavitve piškotkov in boste zgolj nadaljevali z ogledom strani, bomo smatrali, da se z uporabo piškotkov strinjate.